Portfolio of A-Squared Architects, Norwich, Norfolk

A cross-section of recent projects
Click thumbnail to view details

TYPE: Extensions to a farmhouse & barn complex

Address: Woodhouse Farm, Hethel, Norfolk

Award winner

The existing farmhouse and barns at this site were connected via the new extension. A glass roofed two-storey bridge & gallery integrated the new extension with the existing farmhouse and created a new link to the existing barn range. The extension itself was a modern interpretation of a barn building; the green oak structure was wrapped in a glass screen and cedar cladding, the roof finished with glazed pantiles. The extension successfully tied together the previously detached buildings and provided new family accommodation and a basement gym. This scheme won a South Norfolk District Council design award.